In Lak'ech Ala K’in

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij van Kambo Thuis werken graag onder eerlijke voorwaarden en afspraken. Werken daarnaast als bedrijf ook helemaal officieel. Aangemeld bij de Kamer van Koophandel en zijn we BTW plichtig.
Daarnaast steunen we diverse dierendoelen zoals je kunt lezen onder ‘ons doel‘.

Wanneer je met Kambo aan de slag gaat maak je vooral een afspraak met jezelf om in proces te gaan. Hierbij helpen we je graag op alle vlakken. Dit moment begint wanneer je je mail aan ons typt voor jouw aanvraag. Vanaf dat moment kom je in ons goed gesmeerde systeem en maken we direct werk van jou.

We plannen, bellen, zetten geen teller aan op het moment dat we een intake van je afnemen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op wat er gaat komen. Ook wordt er voor jou op de dag van de ceremonie een bedje gereserveerd en wordt er een vegetarische brood en soep (Kambo) maaltijd voor je verzorgd voor wanneer je bent bijgekomen.

Wanneer de datum van jouw Kambo moment dichterbij zal komen, kan er altijd weerstand ontstaan, waarop je je misschien op het laatste moment bedenkt. Weet dan, dat alle bovenstaande tijd en kosten al gemaakt zijn. Op het laatste moment kunnen wij helaas je gereserveerde bedje niet meer vullen, ondanks onze wachtlijst. Je begrijpt dat we helaas je geld dan ook niet terug kunnen geven. Daarom hebben we hier wat op moeten stellen hiervoor. En sinds we dit gedaan hebben, komt het zelden voor dat we een leeg bed hebben EN! zijn diegene die hierdoor toch gekomen zijn NOG blijer omdat ze hun angsten en weerstanden hebben overwonnen EN doorbroken.

Hieronder dus in het kort onze duidelijke regels.

Coaching
Het annuleren of verplaatsen van je afspraak naar een latere datum is kosteloos indien dit minimaal 48 uur van tevoren gebeurt. Voor afspraken die niet voor die tijd geannuleerd worden, brengt kambo Thuis het volledige bedrag in rekening.

Voor de ceremonie geldt, na boeking en betaling:
Je aanbetaling is niet-restitueerbaar. Besluit je te annuleren binnen drie weken voor de startdatum ben je de volledige betaling kwijt. Of je vindt iemand anders die jouw plek inneemt. Je vervanger dient minimaal 2 weken van te voren zijn aangemeld ivm een intake gesprek en de nodige voorbereiding.

Bijgewerkt op: 1 juli 2018

A'ho Mitakuye Oyasin

kambo thuis

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

Kambo Thuis steunt Stichting Dierenlot
en andere dierendoelen. Zie: Ons Doel.

FACEBOOK

OVER ONS