VEEL VOORKOMENDE MOOIE KLANKEN ROND DE KAMBO:

lees meerervaringen

Burnout? Stress?

Klik hier voor een uniek onderzoek!

Maan-cyclus

De maan-cyclus uitleg op onze andere pagina even gemist?
Er zijn veel vragen over, bekijk hier de uitleg (nog eens)

Onderzoeken in- en buiten het Amazonegebied tonen aan dat de Kambo-behandeling een zeer gunstige invloed heeft op:

– darmproblemen
– tinnitus (oorsuizen)
– de overgang
– allergieën
– depressie en angsten
– reumatische aandoeningen
– verslavingen

– glaucoom (oogaandoening)
– nierstenen
– endometriose
– ziekte van lyme
– ziekte van hart- en bloedvaten
– ziekte van crohn
– stoppen met roken

Kambo dood schadelijke bacteriën en parasieten, zuivert het bloed en reinigt met name de lever, het centrale reinigingsorgaan van het menselijk lichaam. Zo worden veel kwalen uitgedreven, zoals allergieën, maag/darmklachten, hoofdpijn, diabetes, hoge bloeddruk en intoxicatie door chemotherapie of andere medicijnen.

VEEL VOORKOMENDE MOOIE KLANKEN ROND DE KAMBO-BEHANDELING

– meer energie
– serene rust
– in balans zijn
– innerlijke vreugde
– transformatie
– sterke weerstand
– meer inzicht
– waakzaamheid
– verlichting
– helderheid

– vitaliteit
– betere focus
– bevrijding
– opluchting voelen
– uithoudingsvermogen
– genezing van allerlei aard
– verbeterde pap-uitslagen
– helpt bij de overgang
– bestrijding ziekte van Lyme
– comfortabel en meer “in tune”

Acuut gestopt met roken na de allereerste Kambo-ervaring, is wat wij veel te horen krijgen van mensen die de Kambo-maancyclus ondergaan.

LEES HIER ERVARINGEN VAN (60) ANDEREN

Wat ben ik Stridje, Dennis en natuurlijk de Kambo-kikker dankbaar voor hun liefdevolle ontvangst en hulp. Het is nu een jaar geleden dat lieve Ravi mij bij Stridje en Dennis bracht voor de Kambo, omdat ik er zelf niet eens meer heen kon rijden. Ik was net gestopt met zware medicatie tegen de ziekte van crohn, omdat de bijwerkingen groter waren dan de werking van de medicijnen maar de crohn daarnaast zelf ook nog zwaar opspeelde. Naast de zware ontstekingen en zweren in mijn maag, slokdarm en darmen had ik nu ook een lever en beenmerg die beschadigd waren. Ik was radeloos en ik wilde ook niet meer wisselen van medicatie, omdat ik voelde dat ik alleen maar achteruit ging en zieker werd gemaakt. Sinds mijn eerste Kambo is het alleen maar beter met mijn gezondheid gegaan, ik heb in de tussentijd al vijf Kambo’s gehad en binnenkort ga ik voor mijn zesde. Ik geloof heilig in de geneeskracht van de natuur en gebruik nu ook al een jaar geen medicijnen meer! Daarnaast heeft de Kambo mij aanwijzingen gegeven dat ik in de komende tijd ga voelen wat ik wel en niet kan eten (ja, de kikker communiceert met je!) en ik werd dan ook duidelijk ziek van middelen die mijn lichaam niet kon verwerken. Ik ben hierdoor ook vegetarisch geworden (dankjewel kikker), omdat ik voelde dat vlees mijn ontstekingen en zweren alleen maar erger maakte. En niet alleen dat, na een echte vleeseter te zijn geweest, vond ik de smaak en structuur van vlees opeens smerig! Nu zijn mijn ontstekingswaarden zo laag dat ik niet aan de medicatie hoef. Nogmaals, dankjewel kikker!
Al bij al raad ik eigenlijk iedereen aan om de Kambo te doen, want ik ben een fan geworden van mijn groene genezende vriend. Iedereen heeft hier baat bij en zeker mensen met een chronische ziekte, maar daarnaast heeft het mij ook eerder af geholpen van een griepje. Het reinigt je zowel fysiek als geestelijk en het brengt je exact wat je nodig hebt. Met alle liefde van zowel de kikker als van Stridje en Dennis samengenomen, ben ik erg blij dat ik dit heb mogen ervaren en vertrouw ik verder op de genezende kracht van dit prachtige groene wezen ♥ En de liefde van Tattoo niet te vergeten… kleine schattigerd ♥ Mijn dank is groot ♥♥♥

(van Anna, ziekte van crohn)

Lieve Dennis & Stridje, alle maagklachten zijn na de ceremonie volledig verdwenen. Onwijs bedankt voor het faciliteren van jullie prachtige space en de vlugge plaatsing.

I love you

(van Hidde)

Ik ben erg onder de indruk over hoe mooi jullie centrum is en hoe schoon en hoeveel werk en energie jullie erin steken. Heel knap, keep up the good work! Ik vind dat jullie het geweldig doen en hoe mooi, sfeervol en schoon het is bij jullie. Ik had anders echt niet zo kunnen ontspannen. Dag lieve mensen.

(van Adina)

Wát een liefde en wát een toewijding heb ik vandaag van jullie gezien en mogen ervaren! Ik voel me vandaag heel fijn, goed, helder, sterk en met mijn voeten op de grond. Wat mooi dat jij dit gisteren al (voor)zag Stridje! Enorme dank en diep respect..! Namasté…

(van Sanne)

Hoi Stridje, ik wilde jullie even nog een keer extra bedanken. Kambo heeft mij zoveel toffe inzichten gegeven en ook lichamelijke klachten echt wel minder gemaakt. Ik voel me echt vaak stukken beter en veel minder moe. Ik ben er zelf zo ontzettend blij een dankbaar voor en hoop echt dat anderen er ook wat uit kunnen halen, want wat jullie doen is zo mooi!

(van Annelotte)

Hallo lief, knap, mooi en fantastisch koppel met mooie onderneming… Dank jullie wel samen voor de gevoelrakende ceremonie, respect hoor. Ik ben er erg blij mee en geniet van al jullie informatie en voel daar trots bij en liefde, het was perfect. Het woord ‘omdenken’ was in jouw verhaal een hele mooie trigger voor mij Stridje! Hartegroet aan jou en Dennis van Syl

(van Sylvia)

Goedemorgen lieve Stridje! Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken, vooral voor het mooie wat jullie mij al hebben gegeven! Ik zie er nog steeds uit als en kikker en weet je wat het mooie ervan is? Ik geniet er met volle teugen van hoor! Heerlijk! Ik vind het ook geweldig dat jij mij zo goed aanvoelt! Verder wilde ik nog zeggen dat de ruimte helemaal geweldig is en dat jullie trots op jezelf mogen zijn! Super goed gedaan! Fijne dag nog Lieverd en een kus aan Dennis.

(van Richard)

Hallo Stridje und Dennis, jetzt nach über einer Woche in der noch viele Emmotionen hoch gekommen sind und ich noch viel Traurigkeit losgelassen habe möchte ich mich gerne noch bedanken für die liebevolle und Aufmerksame Begleitung. Ich hatte große Angst aber ich habe mich sehr geborgen bei euch gefühlt dafür nochmal Danke, und ich freue mich auf das nächste Mal. Ganz liebe Grüße Angelika

(van Angelika) 🇩🇪

Lieve mensen, het was fantastisch: de mensen, de ruimte, jullie, jullie zorg, de ceremonie.. Kambo doet intussen haar werk: lichamelijke ongemakken komen en gaan, emoties komen en gaan… En inmiddels voel ik verandering, verlichting. Ondertussen heb ik twee Ayahuasca-ceremonies gedaan en inderdaad, de combinatie van Kambo en Ayahuasca is heilig. Het waren intensieve ervaringen! Dank je voor je liefde, hulp en zijn. En dank voor het bijzonder 3-kambosessies-kado. De mooie mala en het flesje Aqua de Florida geven me nu steun, dank je! Stridje, Dennis en Wendy, dank jullie, Liefde en kracht, Gerard

(van Gerard)

Hoi lieve Stridje, vind het fijn om jullie zo gepassioneerd bezig te zien vanuit het hart! Kambo heeft vandaag weer veel gebracht, voor mezelf merk dat ik even naar binnen mag gaan. Het was weer een bijzondere ervaring, uniek zoals ze allemaal zullen zijn.

Speciale dank aan de begeleidster ook, zij voelde precies aan wat ik nodig had.

(van Sharon)

Mijn dank is groots, zo mooi om Kambo ontmoet en ontdekt te hebben! Wat resoneert de Kambo nog heerlijk na. Dank jullie voor jullie liefdevolle steun, ontvangst, de heerlijke soep en al wat is! Ik stuur jullie al mijn liefs.

(van Nathalie)

Lieve Stridje en Dennis, we voelen ons heel goed! René merkt subtiele veranderingen, ik ervaar het duidelijker. Ik voel me fit, alle zintuigen scherp en ik slaap dieper. Achteraf is het me zo duidelijk waarom ik het meeste ben kwijtgeraakt via de nieren en blaas. Ik heb tot mijn 30ste chronisch blaasontsteking gehad, daar was het dus het hardste nodig, ik ben dankbaar. We gaan graag nog dieper met dit mooie medicijn!

(van Bea & René)

Wouw Stridje, ik wil je even laten weten dat ik me weer fantastisch voel afgelopen dagen! Wat een kado van de Kambo, ik merk nu pas hoe hard ik het weer nodig had. Wat een heerlijk gevoel om weer thuis te mogen komen, veel dank weer!

(van Corina)

Hey Stridje! Ik ben heerlijk thuis op de bank, heel erg bedankt voor vandaag. Het was een hele bijzondere ervaring. Ik voel me ontzettend kalm en voel een hele fijne rust in mijn lichaam en geest. Kan niet wachten om weer op jullie fijne plekje langs te komen, jullie zijn geweldig!

(van Chris)

Hey Stridje, bedankt voor jullie geweldige setting en zorg. Nu weer op krachten komen, maar ik barst van de energie! Liefs voor jullie prachtige mensen en voor Tattoo.

(van Rob)

Hoi Stridje, de Kambo is erg krachtig, ben heel dankbaar dat het op mijn pad is gekomen, is echt een sleutel in mijn helingsproces, daar ben ik van overtuigd. Ik ervaar nu een hele mooie rust in mijn lijf en ben me veel bewuster van wie ik ben, het zijn, het Zelf en de stemmetjes in mijn hoofd en overtuigingen etc. Ik kijk uit naar de komende periode om daarna terug te keren naar de kikker. Het was een goede ervaring, jij en Dennis bedankt voor de uitstekende begeleiding! Liefs, Stanley

(van Stanley)

Hi Stridje, ik wilde jullie nog even bedanken voor de goede zorgen en de veilige sfeer die jullie voor ons hebben gecreëerd! Hartelijke groet, Jorden

(van Jorden)

Ik ben zo ontzettend dankbaar, Stridje, voor dat wat jij en Dennis doen, hoe jullie dat doen en dat jullie op mijn pad zijn gekomen! De Kambo heeft mij zo ontzettend veel inzichten gegeven, mij zo veel vitaler en beter gemaakt, het is onvoorstelbaar hoe enorm blij en dankbaar ik hier voor ben! Dus, uit de grond van mijn Hart, SUPER, SUPER, SUPER BEDANKT!!

(van Joost)

Stridje ik ben zo blij! Mijn huid gaat zo goed en dat zonder medicijnen en zalf, moest ik even delen. Ik ben jullie heel dankbaar en ook super blij dat jullie dit doen voor mensen, wat een prachtig beroep heb je!

(van Corina)

Lieve lieve Stridje, Dennis en Tattoo, ik ben nu m’n 2e week vakantie aan het VIEREN en er gaat echt geen dag voorbij dat ik jullie niet dankbaar ben. Wat heeft de Kambo toch hard voor me willen werken en veel voor me gedaan, ik voel het nog elke dag en de mensen om me heen nog meer. Ik durf “opeens m’n grenzen aan te geven” en voel me qua lijf ook echt goed en ben er zuinig op. Ik luister naar mezelf en heb nog niet 1x medicatie van de farmaceutische industrie gebruikt, nog geen paracetamol! En wat ik ook zo mooi vind is dat de dotjes er in de rivier zijn afgegaan, mijn kinderen zagen het en zeiden “oooh mama precies waar je van houdt! De kikker is weer terug in de natuur”.
Hele hele dikke kus, jullie hebben geen idee wat jullie voor mij en mijn gezin betekenen, liefs.

(van Maureen)

Goedemorgen Stridje, wow, die tweede sessie Kambo was flink pittig, maar de resultaten zijn verbluffend! Ik weet nog dat ik je zei ‘kan nu absoluut niet aan de derde sessie denken, laat staan dat ik ‘m aan kan’. Ik ben er heilig van overtuigd dat ik het precies aan kan! Dit medicijn is exact wat mijn lichaam nodig heeft, ben er zó gelukkig mee. Wilde je graag laten weten dat mijn maag, nog steeds, ontzettend blij is met de Kambo sessies. Ik voel me super!!! Bedankt Strid!!!

(van Fleur)

Dankjewel Stridje en Dennis voor wat jullie doen!!! Vond het super heftig maar voel me lichamelijk top!

(van Marc)

Lieve Stridje en lieve Dennis, ik wil jullie van harte bedanken voor jullie fantastische begeleiding tijdens mijn Kambo ceremonies! Jullie hebben allebei een groot hart op de juiste plaats en dat voel je voor, tijdens en na de ceremonie. Ongelooflijk veel liefde en vriendschap stralen jullie samen uit! Gewoon een prachtig team! Samen met Tattoo natuurlijk 🙂 De ceremonies hebben me enorm deugd gedaan, ik voel me helder, energiek en kan de negatieve dingen op mijn pad sneller een plaatsje geven.

Heel veel liefs, x

(van Sophie)

Goedemorgen lieve Stridje en Dennis, wat een mooie ervaring weer gisteren wow, ben jullie echt onwijs dankbaar voor jullie warmte, gastvrijheid en de liefde waarmee jullie mensen helpen. Jullie zijn zo mooi samen! Heel veel liefs.

(van Joyce)

Dag lieve Stridje, na een heel onrustige nacht ben ik vandaag heel rustig, positief en zelfbewust. Net wat ik nastreefde. Wat ook opvalt is dat ik helemaal geen zin heb in vlees of suiker. En (ik hoop dat dit blijft) ik heb zelfs totaal geen zin in mijn dagelijkse twee sigaretten. Heel blij met mijn eerste Kambo-ervaring dus, ik kijk al uit naar de volgende. Alvast groetjes aan Dennis en Ravi en een heel dikke dankjewel voor gisteren!!

(van Tim)

Lieve Stridje en Dennis, blij en dankbaar dat ik, ondanks mijn angst, de derde Kambo bij jullie heb gedaan. Er is zich iets aan het openen in mij dat mij gaat leiden naar de ‘oorsprong’ van mijn angst en vooral mijn kramp erop. Het heeft al mijn hele leven zo’n invloed op mij. Gisteravond kon ik iets voelen dat me dichter brengt bij dat stukje waar het denk ik ‘vandaan’ komt, ook al is het misschien onbenoembaar. Voor gisteren had ik bedacht (hihi) de derde is de laatste en dan klaar. Echter er zullen er nog meer volgen om mezelf te ondersteunen, het pad van het leven iets minder hobbelig te laten zijn. Dank jullie wel lieve mensen, dikke knuffel

(van Corinna)

Hi lieve Stridje en Dennis, dankjulliewel voor de liefdevolle begeleiding afgelopen vrijdag.

Er is in mijn systeem echt iets veranderd. Mijn mind is veel rustiger en wat voeding betreft ben ik meer dan goed bezig. Zonder enige moeite of wilskracht. Ik heb zoveel ruimte in mijn lijf en mijn adem lijkt heel erg onder controle. Slaap onwijs diep en ben minder moe. Ik ga ervoor om dit in stand te houden. Liefs, 💚

(van Henriette)

Fijn Stridje, bedankt voor je heldere uitleg. Voel sterk dat ik op het juiste pad zit. Het is nu heel bizar hoe alles samenkomt. Ik heb het gevoel dat ik meer naar mijn eigen bewustzijn toe ga en mijn ego op vriendelijke wijze steeds meer kan loslaten. Vind dit best spannend, omdat ik voel dat ik iets los ga laten waar ik ook veel van hou en dan in iets heel nieuws ga stappen. Er zal dan geen weg meer terug zijn. Voel een sterkt vertrouwen. De Kambo heeft hierbij geholpen. Ik heb jullie begeleiding als zeer positief ervaren. Bedankt!

(van Tamara)

Kambo is een prachtig medicijn die je reinigt, fysiek en mentaal! Sinds ik Kambo doe ben ik niet meer ziek geweest. Ik heb bijvoorbeeld ook geen paracetamol meer hoeven nemen. Het heeft mij geholpen om meer in mijzelf terug te kunnen zakken en te zien en vooral te voelen wat ik en mijn lichaam nodig hebben. Na 9 keer Kambo kan ik je vertellen dat geen Kambo hetzelfde is. Elke keer wordt er weer een ander deel aangepakt. Stridje en Dennis zijn mooie, liefdevolle mensen die vanuit hun hart en wetenschap een perfecte liefdevolle begeleiding verzorgen met zorg voor- en achteraf.

(van Birgit)

Ik heb een maagverkleining ondergaan en wilde toch graag de Kambo doen. Dankzij goede zorgen, geduld en waakzaamheid heb ik nu mijn 3 Kambo-sessies volbracht. Ik ben een stuk energieker, heel wat rustiger in mijn hoofd en heel langzaam beginnen kwaaltjes ook naar de achtergrond te verdwijnen. Dankjewel lieve Dennis en Stridje voor deze mooie sessies, dankjewel kikkerrrr en niet te vergeten ons harige mannetje Tattoo, die zijn vriendje Buutol tijdens mooi heeft beziggehouden, hahaha 😉

(van Diane)

Lieve Stridje, dankjewel voor gister. Ik voel me heel fijn nu en m’n hart stroomt helemaal over van dankbaarheid en liefde. Ik voelde me superveilig bij jou en Dennis en ik vond het een onvergetelijke ervaring!
spohie-dots

(van Sophie)

Goeiemorgen vriend, zo fijn om bij jullie te zijn gisteren, het delen van zoiets speciaals met elkaar op jullie zelf uit liefde gecreëerde plekje. Klein, knus, warm en uitnodigend, dat stukje zijn jullie en stralen jullie helemaal uit. Prachtig om jou en Stridje zo te zien en mensen te helpen. Wauw! Het was voor mij echt een pittige Kambo en dat zeg ik niet snel, haha, werd een beetje verrast maar eigenlijk ook weer niet. Ik ben daarna lekker thuis gebleven om op de bank na te chillen en heb heerlijk geslapen. Stridje had helemaal gelijk dat het nog 1 tot 5 dagen doorwerkt met de Kambo, ik ben nu totaal zen en vol energie… whoeee… Thanks voor alles en ik kom graag weer is terug bij jullie!

(van Marc)

Heel dankbaar. Wat een mooie energie. Gelijk voor de twee andere Kambo weer gepland. Ik ga de maan-cyclus afmaken. Voel me geweldig!

(van Corrie)

Lieve Stridje en Dennis, “I am a lone wolf. Always been one. Life hit me hard and my soul is hurt deeply. When I met you two, I felt part of the pack again. I found my home.”

(van Vincent)

Inmiddels al heel wat Kambo-sessies ondergaan en wát ben ik dankbaar voor dit natuurmedicijn! Na mijn tweede Kambo-sessie kreeg ik de ultieme uitdaging op een feestje op Ibiza. Alwaar allerlei middelen voorradig waren waar ik daarvoor nooit nee tegen zei. Maar wat was dat makkelijk deze keer en wat voelde nee zeggen fijn! De volgende dag was ik zo euforisch van mijn nee, dat ik daarna altijd nee ben blijven zeggen. Na een semi-, en hefitge verslavingen van 23 jaar, heb ik die verleiding helemaal niet meer. Ik voel mij beter zonder! Kambo heeft mijn “verslavings-knopje” gewoon verwijderd, zo voel ik dat. Sinds mijn eerste Kambo-ervaring is ziek zijn ook niet meer voorgekomen, zelfs geen griepje of überhaupt een hoestje. Gezonder eten gaat tevens helemaal vanzelf met af en toe eens wat lekkers, in plaats van elke dag een zak snoep of andere ongezonde dingen. Mensen vragen mij weleens “blijf je die puntjes zien?” “Ik hoop het wel zeg”, antwoord ik dan altijd. Ik draag de Kambo-dots, die op mijn huid goed zichtbaar blijven, namelijk met trots!

kambo tattoo, kambo thuis

(van Dennis)

Hey Stridje en Dennis, hartelijk bedankt voor mijn eerste Kambo-sessie, het was voor mij een bijzonder avontuur! Het is mij goed bevallen!!! Wat mij opviel was de relaxte sfeer van iedereen en een goede liefdevolle begeleiding!!! Lekkere soep trouwens.

Ik zit nog relaxt na te genieten. Veel liefs en een knuffel voor Tattoo.

(van Jacco)

Hoi lieve Stridje en Dennis! Nogmaals suuuuuper bedankt voor de fantastische ceremonie gisteren! Ik voel me helemaal top vandaag en ben heel erg blij!

(van Timo)

Lieve Stridje en Dennis, ik wil jullie even laten weten dat ik me echt supergoed voel, ik merk echt verschil. Lichamelijk voel ik me heel energiek en mentaal heel opgeruimd. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan. Ik vond het best wel heftig maar tegelijkertijd ook een geweldige ervaring. Het voelt alsof er (voor even) bezit van je lichaam wordt genomen. Hartelijke (groene) groet, Therèse

(van Therèse)

Voor mij heeft de Kambo-sessie hele bijzondere gevolgen gehad. Toen ik bij jullie was had ik een slijmbeursontsteking in de schouder. Ook heb ik sinds 2006 na een zware hernia geen gevoel meer in het rechterbeen vanaf de knie en moet mij altijd concentreren bij het lopen, zodat ik niet door mijn knie zak. Ook bij het traplopen moet ik mij altijd vasthouden om te voorkomen dat ik val.
Het wonder is geschied:
De volgende avond was mijn schouder veel beter en de ontsteking is nu bijna weg. De avond daarna kon ik ineens goed lopen en zelfs op mijn tenen staan, alleen op het rechterbeen. Dit heb ik vele jaren niet gekund en ik ben helemaal euforisch!
Dit goede nieuws wilde ik even met jullie delen.

(van Dick)

Hoi lieve Stridje en Dennis, ik voel mij heel dankbaar voor wat de Kambo mij schenkt. En ik vind jullie zulke mooie, warme en liefdevolle begeleiders. Liefs Ingrid

(van Ingrid)

Dear Dennis, Stridje and Tattoo,
Wow- it was quite a journey! You were perfect…I loved your presence, both of you so much. It was a deep and very very powerful experience for me. Both of you were so sweet and comforting, which was important for me that round–it was my hardest round.
Yes! I am sure we will meet again. And may all the love you put out be returned to you!
With much gratitude,
Michelle

(van Michelle)

Hi Stridje en Dennis, enorm bedankt voor vandaag, voor wie jullie Zijn, voor wat jullie doen, jullie liefde, wijsheid en begeleiding!! Het was weer helemaal geweldig!

(van Paul)

Hi lieve Dennis, Stridje en Ravi! Wat een fijne ervaring met jullie, het voelde zeer warm en liefdevol aan en daar ben ik jullie dankbaar voor! Voor mijn ouders was het een hele ervaring maar super trots dat ze dit hebben gedaan en dat dankzij jullie ondersteuning! Nogmaals ontzetten bedankt voor alles en heel veel plezier in Thailand! Lots of Love, Lieke

(van Lieke)

Lieve, lieve Stridje, engel, dank je wel. Ik ga schitteren en spelen in 2017. Voor jullie alle goeds, heel veel wonderen, rust, plezier, liefde en vooral veel magie. Wat fijn dat jullie in mijn leven zijn, ik heb er zin in. Veel liefs

(van Judith)

Hey Stridje en Dennis, wauw, voel me een stuk lichter en weer in verbinding met alles om me heenVandaag in het bos gewandeld op blote voeten, super, kwam er plotseling een groene kikker op mijn hand zittendankbaar…
Kambo frog, kambo thuis doen,

(van Remco)

Lieve Stridje, ik heb veel waardering voor hoe jullie de Kambo begeleiden, met zoveel liefde, geduld en aandacht voor iedereen! Groetjes aan Dennis en Ravi en dank voor de goede zorgen!!!! Groeten, Roel

(van Roel)

Mijn eerste Kambo ontvangen in een prachtige ruimte waarin ik mijn geest gelijk de vrije loop kon laten. Mooi dat je dit samen met een groep deelt maar toch het proces voor alleen jezelf ondergaat. Het heeft nu na 2 dagen al een flink effect dat mijn gewrichten meewerken, fijnmotoriek is veel beter.

(van Cindy)

Bedankt Dennis en Stridje voor de fijne begeleiding bij jullie Kambo-ceremonie. Ik vond het best wel spannend zo’n eerste keer. Ik voel nu zoveel rust in m’n hoofd en lijf en ook diep gereinigd. Dankbaar voor dit krachtige healing medicine.

(van Esther)

Hoi Stridje, ik wilde jullie nogmaals bedanken voor de mooie Kambo-ervaring. Ik heb echt behoorlijk wat Panema getransformeerd, bruis echt weer van de energie en levensvreugde! Kijk uit naar de volgende keer 🙂

(van Wendy)

Dankjewel lieve Dennis, Stridje en Tattoo!! Wat was het fijn om Kambo te mogen ervaren op zo’n liefdevolle manier, ik ben erg dankbaar en jullie doen allemaal prachtig werk! Wauw wat heb ik genoten van jullie en van de groep, geen woorden voor eigenlijk, alleen maar dankbaar en liefde. Ik voel me heerlijk nu, zo kalm en helder en dat allemaal door jullie en de geweldige kikker (en mezelf natuurlijk hihi) Zoals je al zei, er is geen weg terug als Kambo eenmaal in je leven is gekomen en dat wil je ook niet, zo voel ik het ook echt. De Kambo mij heeft gered en mij weer kracht en een schoon energieveld gegeven waardoor alles weer is gaan beginnen te stromen, nog steeds zo dankbaar want het was het eerste zetje en nu ben ik helemaal in een flow. Een ongelooflijk dankbaar en blij ei ben ik erdoor haha 🙂 Voor altijd, tot snel lieve Dennis, Stridje en Tattoo ❤

(van Mariska)

Hallo lieve Stridje! Ik vond het heerlijk om er weer te zijn en om de kikker toe te laten, ik heb bij alles wat ik losliet “dank je” gezegd in mijn hoofd, dat was heel apart. Ik werd me er bewust van dat ik dat deed zonder het bewust te doen. Dank dank voor alle goede zorgen en liefde van jullie en Ravi.

(van Ramona)

Hi lieve Stridje, heel erg bedankt voor alles. Jij bent een echte healer vind ik en ik voel mij gezegend dat ik heb mogen ervaren en wil dat zeker vaker. Bless you en ook een knuf voor Tattoo, het kleine lieve draakje.

(van Michéle)

Lieve Stridje, Dennis en Ravi, Wauw! Enorm bedankt voor de begeleiding! Wat een ervaring was dat, zeg! Er is inmiddels ontzettend veel in gang gezet en ik voel mij ook echt veel beter, het was echt jaren geleden dat ik in zo’n korte tijd zo veel dromen gehad en onthouden heb! Heb gisteravond heerlijk in de regenbui gestaan, daarna gedouched en heerlijk geslapen… Wat ben ik ongelofelijk dankbaar, ik kan het echt niet onder woorden brengen! Daarnaast voel ik mij veel vrolijker, veel gelukkiger dat ik er ben en dat ik van mensen hou en mensen van mij houden. Ik ben enorm dankbaar voor alles, en draag dit ook veel meer uit. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart voor wat jullie doen en hoe jullie het doen, wat prachtig dat jullie zo veel mensen mogen helpen met dit prachtige medicijn! Nogmaals enorm bedankt voor alles, ik ben zielsgelukkig dat jullie, prachtige mensen, op mijn pad gekomen zijn! Ik hou van jullie! Joost

(van Joost)

Ik heb een fantastische eerste Kambo ervaring gehad en kan niet wachten op m’n volgende twee. Bijzonder om nu al te merken dat ik me lichter voel, energieker, blijer en meer geniet van alles om me heen. Precies dat wat ik kwijt was. Dank en dikke knuf voor jullie!

(van Kelly)

Hoi Stridje, ik moest in het weekend nog bijkomen van de Kambo. Maandag had ik een hemelse openbaring, alsof de werkelijkheid mij opzoog en mijn leven kwam samen in een stroom van momenten. Sindsdien leef ik vanuit mijn innerlijke kracht, kan ik mijn leven nu echt helemaal aan en mijzelf er meer aan overgeven. Dat wilde ik even delen.

Groetjes aan Dennis en knuffeltje voor Tattoo.

(van Peter)

Ik ben jullie zo dankbaar en jullie zijn zo bijzonder, ik heb gister zo genoten, vooral ook van jullie! Ben nu nog steeds aan het genieten en voel me zo onwijs goed en energiek! Ik wens jullie nog heel veel mooie en bijzondere ceremonies en ik zie jullie binnenkort.
Een hele dikke knuffel!

(van Lisa)

Lieve Stridje en Dennis (en Tattoo uiteraard) Ik wil jullie bedanken dat jullie dit jaar op m’n pad zijn gekomen. Jullie zijn zulke lieve, warme en open vrienden met het hart op de juiste plaats. Dank jullie wel voor de fijne begeleiding van m’n reis en de zoektocht naar mijzelf.

(van Mariska)

Lieve Stridje, bedankt voor alles!! Ik vond het zo fijn dat je er was, zo’n vertrouwd en relax gevoel! Snap nu dat mensen je er heel graag bij hebben! Wat een rust en positiviteit straal je uit, fijn!! Dank je wel voor het heerlijk frisse en fitte gevoel! Ik kan me voorstellen dat je aan dit gevoel verslaafd raakt en dat is een goeie verslaving hahaha! En heb ook minder trek in lekkere verkeerde dingen om te eten! Je vat de koe precies bij zijn horens lieverd! Alles wat je opnoemt hoop ik aan te kunnen werken en zijn absoluut mijn aandachtspuntjes! Wat knap dat je dat voelt!! Bedankt voor je vertrouwen!!

(van Wendy, een jonge moeder haar eerste Kambo thuis)

Hi lieverd, met mij alles appie de kikker en mijn functioneren is al een stuk beter geworden. Slaap heerlijk en adem heel goed (geen medicatie meer gebruikt) en er is veel rust en inzichten waar het naar toe kan groeien. Ik weet nu beter wat mijn onrust van angsten en onzekerheden in het verleden hebben aangericht. Dat overzicht was ik volledig kwijt. Ik voel nu weer waar ik sta (mooi hè) ben daar al heel dankbaar voor. Ook snap ik goed dat ik hier nu mee door moet gaan, wordt gewoon duidelijk aan me verteld. Wil daarom de komende tijd aandacht gaan besteden aan Kambo. En later misschien weer eens een Ayahuasca-reis. Logisch dat dat kikkertje niet gelijk alles kon helen omdat ik weet dat hij op heel veel plekkies moest zijn, althans zo voelt het voor mij. Kijk er nu vooral naar uit om de volgende ceremonie te gaan doen met ons groene vriendje.

(van Marc, een jongen die veel onrust in zijn hoofd had en angstig was)

Thanks so much Dennis! I’m always grateful to know that my music is being used in healing work of any kind, but especially medicine work!
Deep Journeys & Warm Blessings,
Byron
(van Byron Metcalf, PhD.)

Word jij geroepen door Kambo?

kambo thuis

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

Kambo Thuis steunt

 

FACEBOOK

OVER ONS