Veel bruisende energie en lekker gezond in je vel

 

WAAROM KAMBO THUIS?

Waar ben je het liefst als je je zwak, ziek, misselijk en onwel voelt? Juist! In je eigen bedje en op je eigen toiletje. Alles waar jij bekend mee bent is toch meestal in je eigen huis, veilig en vertrouwd. Daarom biedt KamboThuis jou de optie om de Kambo-ceremonie fijn thuis te doen, alwaar je in goede handen bent van zeer professionele- en ervaren begeleiders!

Zorg dat je losjes zittende kleding draagt waarin je fijn comfortabel kunt bewegen, maar ook dat je iets uit kunt doen (omdat je het in het begin heel warm krijgt) en daarna weer iets aan kunt doen (vanwege eventuele koude koorts die kan optreden). Een deken in de buurt is tevens prettig en een handdoek voor het geval je kunt gaan zweten. Wij hebben verder alles bij ons, speciale emmertjes (misselijkheid en braken hoort absoluut bij de Kambo!) en alles om een altaar te maken om met de Spirit van de Kambo te kunnen zijn. Als je voor jezelf een krachtvoorwerp hebt, leg dit dan klaar voor op het altaar, dit kun je bijvoorbeeld nodig hebben tijdens een moeilijk stuk van de Kambo-ceremonie.

Uiteraard is het mogelijk om met meerdere personen een Kambo-ceremonie bij jouw thuis te doen.

Wij werken met een persoonlijke verklaring welke door een ieder die een Kambo ondergaat, naar waarheid dient te zijn ingevuld en ondertekend.

Neem contact met ons op voor welk tarief we bij jouw thuis een Kambo-ceremonie kunnen komen verzorgen.

Word jij geroepen door Kambo?

kambo thuis

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

Kambo Thuis steunt Stichting Dierenlot
en andere dierendoelen. Zie: Ons Doel.

FACEBOOK

OVER ONS

waarom kambo, beste plek kambo, kambo ervaring

Wij zijn even aan het opladen
voor onze eigen opkikker.

DE PRAKTIJK IS JANUARI EN FEBRUARI 2020 GESLOTEN

Je bent succesvol ingeschreven!