DE GROTE LEVER &
GALSTENEN
REINIGING

 

De volgende stap na jou Kambo avontuur! OF, omdat je voor Kambo nog niet geroepen wordt.

Jouw lichaam is een Heilige Tempel,  je dient er goed voor te zorgen. Dit zul je ons vaker horen zeggen als het gaat om onze tincturen, spoorelementen en andere natuur producten welke we bij Kambo Thuis in – zoals we dat zelf noemen – schatkastje hebben staan. Er zijn er velen die zullen bevestigen: ze werken!

En zo blijven wij van Kambo Thuis ons onderzoek doen. Voor onszelf! Onze eigen heilige tempel zo te verzorgen dat we merkbaar verjongen, ons nog fitter en vrolijker voelen. Wij zijn nl. Zelf ons nummer 1. Waarna we uiteraard graag de kennis delen, om zo ook voor andere deze manier van detoxen bekend te maken en mooier nog, jou daarin te begeleiden.

Wij zijn op zoek naar de manieren welke gericht zijn op specifieke organen in ons lijf.
In dit geval: de Lever en de Gal(stenen).

Wanneer je de foto’s hierboven kijkt zie je galstenen van iemand die er nog nooit (merkbaar) last van heeft gehad, nu dat ze eruit zijn merkt de persoon pas het verschil! Fitter, helderder en al typend hier deze teksten voor de webpagina, meer focus! Precies, met meer dan 30 Kambo’s achter de rug, welke op heel veel vlakken hebben geholpen, blijken deze stenen er alsnog uit te komen, de stenen van mijzelf (DenDen) spreken voor zich!
En ondanks je niet alles eruit kunt ‘zeven’… Die ene steen van 2,5 cm is een flinke ‘vangst’.

 

In Nederland (voor zover de cijfers kloppen) 😉 stierven er in 2021: 182 mensen aan een probleem met de galblaas. Hoeveel galblaas operaties er zijn door galstenen is lastig te vinden. Er zijn in ieder geval verhalen van mensen die een operatie ‘worden opgelegd’ er zelf voor kiezen dit anders te doen (volgens het protocol welke wijmet jou gaan doorlopen) om daarna de problemen ‘als vanzelf’ op te lossen.

Een: op een natuurlijke manier ervoor te zorgen je galblaas te behouden, is volgens ons DE manier. We hebben niet voor niets bij onze geboorte een galblaas gekregen.
Een operatie, welke dan ook kan zorgen voor complicaties. Misschien zijn ze klein, maar elke operatie heeft risico’s en complicaties zorgen altijd voor een langer herstel.
Algemene complicaties na elke operatie kunnen zijn:
• nabloeding
• infectie of ontsteking van de wond
• longontsteking
• trombose
• stolsels. Er kunnen kleine stolsels in de bloedvaten van de benen ontstaan. Op deze plek is de doorbloeding dan minder goed. Ook kunnen deze stolsels door het lichaam gaan zwerven en ergens vast komen te zitten, bijvoorbeeld in de longen. Dit heet een longembolie.

Waarom niet voordat je überhaupt last gaat krijgen dit alles voor zijn!
Het is zo eenvoudig. 😊
En daarnaast:

Wij begeleiden jou!

In een 8-daagse programma

Waarin je gewoon heerlijk kunt blijven eten met het door ons geleverde dieet.

6 dagen thuis |
2 dagen bij ons

SMAAKVOL DIËTEN

Ter voorbereiding zoveel mogelijk stenen uit je Lever en Gal te verwijderen zul je een speciale dieet moeten aanhouden. Gelukkig heb je niets te klagen die week. Iets meer voorbereiding en tijd misschien.
Uiteraard alles voor een mooi doel.

Gezonder|Lichter

Menu

OCHTEND

Iets lekkers in de ochtend!

 

MIDDAG

Iets lekkers in de middag!

 

AVOND

Iets lekkers in de avond!

 

ZO LEKKER, OOK NA JE DETOX.. Blijf je het eten.

Meld je aan voor de GL&GR