911 DOG, 112 HOND, help ons helpen..

KLIK HIER DOOR OM NAAR KAMBO THUIS TE GAAN

Je had het misschien al gemerkt.. DenDen en Stridje op break, en niet zoals altijd maar dit keer wel even op ‘vakantie’. En dus, net als elk jaar, Kambo Thuis heeft even de deuren gesloten.
Even opladen noemen ze dat. Voor jou, zodat we je straks NOG beter kunnen helpen, om jouw – jezelf – te helpen op_nieuw te vinden! Maar meer dan alleen vakantie is er voor deze begeleiders puursan niet bij.

… op vakantie is het niet alleen maar zon zee en strand.

Bij ons is het VANZELFSPREKEND, altijd logisch! Dat een deel van onze vakantie vooral voor de hondjes-goede-dierendoelen is! Maar nu is er NOG meer aan de hand.. 

Met nog 4 dagen te gaan, op 1 september, krijgt DenDen een onderbuik gevoel en rijdt maar wat rond op zijn scooter, van plan te gaan fotograferen maar wordt keer op keer ‘weggestuurd’.

Uiteraard heeft hij hier een vlog over gemaakt. Stridje kon het zelf niet drooghouden tijdens het kijken en zo ook al andere hebben we inmiddels vernomen.

Nu zijn we inmiddels al helemaal verliefd op dit meisje, maar het allerbelangrijkste is zorg en onderhoud voor NuLife (nieuw leven, spreek uit als: Noelaaif afgekort Noela). Haar eerste vaccinatie hebben we al verzorgd om haar huid te laten helen (over 2 weken krijgt ze de volgende), alsmede een ontwormingskuur, ook zullen we haar sterilisatie regelen. Ze verblijft bij Kadek, die de Pande Rescue and Boarding op Bali runt, maar wij verzorgen NuLife nog iedere dag zelf voor 80% van de dag (voor de nacht verblijft ze bij Kadek). Vanaf 6 september zal Kadek het geheel van ons over gaan nemen (ZO moeilijk om haar achter te laten!!)
Dus we hebben een doneer-aktie opgezet want we zitten er héél hard over na te denken haar naar Nederland te halen (en dat gaat niet gemakkelijk worden!!)