Unieke meting VOOR en NA Kambo (Thuis)

Op unieke wijze van je burn-out afkomen, dat kan ZO snel.
lees verder:

[update november 2022]

Dit verhaal vond plaats in 2016. En het gaat nog steeds fantastisch met Mr. Brain! Ondertussen zijn we mal jaren verder en hebben we inmiddels VEEL meer ervaring. Honderden, letterlijk! 🙏🏼
Heb je last van een burn-out. Zit je ‘met’ een depressie thuis. Zie je het leven ‘even’ niet meer zitten. Het verslag wat je hier leest, zo kan ik nog een heel tal meer ervaringen uittypeen van wat de Kambo al niet gedaan heeft voor zoveel meer gevallen als Mr. Brain. Een tal van Zielen zijn je al voor geweest. En uit hun burn-out gekomen. Wat zo makkelijk kom je niet uit je depressie. Een lieve broeder van me ergens in die afgelopen 6 jaar leren kennen schreef ook een boek ‘je bent niet je depressie’. Zeker niet, maar je ‘zit’ er maar mooi mee.. 
Neem er afscheid van! En reset jezelf met Kambo. Lees meer ervaringen op onze website.

12
Augustus, 2016
Uniek
Wetenschap
Bewijs
door: Dennis Von Dutch
“Hey Broeder! Hoe gaat het met je, ben je onderweg?”

Op vrijdagmiddag 12 Augustus bel ik een goede vriend onder het mom ‘wat hebben we elkaar lang niet gesproken’ en is Mr. Brain* onderweg naar een hersenmeting. Ietwat geschrokken reageer ik: toch niets ernstigs?

*fictieve naam in verband met privacy
“Ik ben een wandelende tijdbom en loop over straat met de gedachte:
als iemand mij niet aanstaat dan sla ik hem op zijn bek!”

Mr. Brain en ik gaan al even terug, ik weet hoe gedreven hij is in wat hij doet en altijd moet presteren! In zijn tienerjaren was het niets anders dan presteren, topsporter zijn- en worden. Het moest en zo gebeurde het ook. Opgeven was (en is nog altijd) geen optie.

Losgekoppeld van ‘de wereld’ had hij zich samen met zijn gedrevenheid voor lange tijd in een kleine ruimte opgesloten om creatief iets nieuws op te zetten. Je kunt je misschien wel voorstellen dat dit, zonder dat je het misschien zelf merkt, heel wat teweeg brengt in je lijf. Of je nu het maximale uit je werk, sport, relatie of gezin wilt halen, je zult ook moeten toegeven aan rust en ontspanning. Geniet!

Zo ook voor Mr. Brain, maar hij sloot zichzelf af. Hoe gemotiveerd en prestatiegericht ook met maar één doel voor ogen, dan kun je er de klok op gelijk zetten. Door dit soort zelfgecreëerde situaties wordt de creatie alleen maar minder en minder. Het gaat minder met de (liefdes) relaties in je eigen netwerk omdat je lontje erg kort wordt. Als je dan opeens rondloopt met de gedachten om iemand zomaar even een paar rake klappen te verkopen, dan kun je wel spreken over een gevalletje te gestresst, overspannen, burn-out.

Vaak gaat het in deze situaties een keertje écht fout. In het geval van Mr. Brain is het maar goed dat hij dit in zichzelf herkende en op zoek ging naar een oplossing. Zo ondergaat hij een meting waaruit zal blijken wat er met hem aan de hand is. Toeval bestaat niet en 15 minuten voordat deze meting wordt uitgevoerd, hebben we elkaar aan de telefoon.

Hij gaat naar een breinmeting en de cijfers zullen aantonen wat er aan de hand is.

Wat ik al eerder beschreef, het was alweer even geleden dat ik Mr. Brain sprak en hij had mij nog niet eerder over Kambo horen praten. Juist in deze afgelopen periode had KamboThuis een vogelvlucht genomen. Samengevat weet ik Mr. Brain goed uit te leggen wat Kambo voor hem zou kunnen betekenen.

“Kambo levert meer dan honderd verse peptiden aan de hersenen” vertel ik hem. “Hierdoor ontstaan nieuwe verbindingen en ben je beter in staat lichamelijke klachten te herstellen. Als deze klachten zich in de hersenen bevinden dan heb je al snel een heel goed resultaat en ik ben er 100% van overtuigd dat het je heel veel gaat brengen!”
Mijn uitleg is kort en bondig.
“Eerst maar eens die meting” zo zegt hij, “ik bel je daarna meteen op”.

Op de terugweg van Mr. Brain zijn meting belt hij mij meteen weer en vertelt mij dat het eigenlijk al goed mis is.

De eerste meting op 12 Augustus 2016
Afbeelding 1

Mr. Brain vervolgt daarop “dat hij die kikker wel wil doen”.
Eigenlijk bedoelt hij te zeggen dat hij de meting wil verslaan, maar ik leg hem het volgende uit:
Kambo moet je met het grootste respect behandelen, het is geen ‘walk-in-the-park’. Het kan een heftig proces zijn welke je puur voor jezelf dient te doen.

“We gaan het niet doen om de meting te verslaan, we gaan het doen zodat jij je beter voelt!”

We spreken direct af voor de maandag die daarop volgt.

15
Augustus, 2016
Kambo nummer 1

Maandagavond 15 augustus 19:00u.
De eerste keer Kambo is een feit, op weg naar meer rust in het hoofd.

Omdat je 12 uur lang nuchter dient te zijn voor een Kambo-sessie, is dat overdag best een hele opgave. Onze ceremonies beginnen daarom meestal om 10:00u, maar in dit geval van ‘snel handelen’ is het even niet anders. Maar het is gelukt! Een hele dag niet eten, petje af, we gaan Kambo doen!

De eerste keer Kambo is, zoals ik altijd zeg, het ‘What The Frog’ moment. Het overkomt je! Kambo kan écht een pittig proces zijn, zo ook voor Mr. Brain.
Wanneer je hierin al een tijdje mee draait, kun je goed herkennen waar de Kambo aan het werk is bij degene die het ondergaat. In dit geval was het duidelijk dat er een hoop in het hoofd gebeurde.

Na de Kambo volgt er een soepmaaltijd, welke er altijd wel ingaat. Het was erg pittig, pittiger dan Mr. Brain verwacht had. Voorhand vond hij alles in de uitleg nog ‘kicken!’ Nou het is echt heel kikker!

5
September, 2016
Kambo nummer 2
Vriendin komt mee.

Maandagavond 5 September 19:00u. (uhm, 18:30u.)
De tweede keer Kambo, vaak de pittigste in de serie van 3. Mr. Brain is een half uur vroeger.
Hij heeft er zin in!

In de drie weken daarna houd ik goed contact met Mr. Brain. Na de eerste keer Kambo is hij ZO enthousiast over het resultaat dat hij niet kan wachten op de tweede Kambo! Én uiteraard de meting die hij die vrijdag erna gaat doen. Ook de vriendin van Mr. Brain blijkt het goed te merken aan hem en zelfs zo goed dat ze zelf ook geïnteresseerd raakt. Dus komen ze die keer met zijn tweetjes voor een Kambo, maar in dit verslag houd ik het alleen bij Mr. Brain zijn ervaring.

 

 

6
September, 2016
De eerste reacties na Kambo 2

De eerste berichten komen binnen via de telefoon.

“Ik voel me nog steeds als voor de Kambo. Gewoon lekker en gelukkig niet minder!”

Ook spreek ik Mr. Brain later die week weer aan de telefoon en het blijkt dat hij meer ideeën heeft voor zijn onderneming en veel werk af krijgt! Hij heeft veel energie en geen energiedrankjes meer nodig!

Dit zijn dingen die ik (veel) vaker hoor na Kambo en daar kijk ik dus niet van op. Net als Mr. Brain zelf, kijk ook ik uit naar de volgende meting!

9
September, 2016

Vrijdag 9 September 17:55u.
Mijn telefoon gaat, “hey Broeder!”

Het is eventjes stil aan de andere kant.

“Het bewijs is geleverd”, hoor ik aan de ander kant van de lijn.

Het gesprek vervolgd zich en niet alleen hoor ik een super opgewekte Mr. Brain aan de andere kant, merkbaar zit hij lekker(der) in zijn vel. Enthousiast vertelt hij mij wat de uitslag van de meting is.

“Uhmm, wat heb jij de afgelopen drie/vier weken gedaan om dit resultaat te behalen??” vroeg de man in kwestie die de meting bij Mr. Brain had uitgevoerd.

Na de eerste meting was het advies van deze beste man, veel rust nemen, veel uren slapen en zeer rustig aan doen. Alle waardes van de meting moeten omhoog en kom over 6 weken maar eens terug.

Het behaalde resultaat van meting twee zou alleen behaald kunnen worden als iemand in 6 maanden tijd optimale rust en balans zou hebben gehouden. Blijkbaar werkt Kambo dus erg goed en in drie weken tijd schieten de waardes in de hersenen omhoog!

Zie hier meting twee (afbeelding 2)

De tweede meting op 9 September 2016
Afbeelding 2

Nu ben ik geen geleerde breinmeester, zoals de beste man die Mr. Brain heeft gemeten. Maar dat hoeft ook niet om te kunnen zien dat er een duidelijk verschil is tussen de eerste en de tweede meting.

Het mooiste van het verhaal is dat Mr. Brain zelf al vertelde dat hij niet eens een tweede meting nodig had, omdat hij zich al ZO fantastisch voelde. Maar ach, presteren haal je er niet zomaar 1, 2, 3 uit, dus die meting is toch maar gedaan.

Mr. Brain voelt zich niet alleen fitter in alle opzichten, in de gesprekken vooraf aan de Kambo kwamen we op het gesprek ‘van een drankje houden’. Niet kunnen stoppen na een tweede drankje, ook daar kon Mr. Brain wel wat hulp bij gebruiken.
Ik had verteld dat de drang naar ‘slechte’ gewoontes ook minder wordt. In het eerste weekend na de eerste Kambo werd Mr. Brain al direct getest wanneer hij naar een verjaardag gaat. “Ik kon gewoon nee zeggen tegen het derde drankje!” Ook bekend bij mijzelf. Voordat je het überhaupt zelf door hebt zeg je als vanzelf nee tegen wat niet goed voor je lijf is. Dank Kambo!

26
September, 2016
Kambo nummer 3
Vriendin haar tweede
Vriend zijn eerste

Maandagavond 26 september
De derde keer Kambo, vaak de meeste weerstand in de maan-cyclus. En dit keer zijn ze met z’n drietjes en is er een vriend aangeschoven.

“Ik heb hem eigenlijk niet nodig” vertelt hij mij. Mr. Brain voelt zich goed, maar de drie keer is nu eenmaal de maan-cyclus en zo gaat hij zijn derde Kambo in. Het proces is heftig en binnen een kwartier vraagt hij of de Kambo-dots eraf mogen. Genoeg is genoeg, niet dat het helpt hoor, de Kambo zit binnen no time in je hele systeem. Er gebeurt een hoop tussen de oren, letterlijk en figuurlijk, de Kambo-dots eraf halen (het idee alleen al) geeft verlichting. “Het is klaar zo, genoeg” mompelt hij, een beetje opgezet van de Kambo. Mr. Brain is benieuwd naar de derde meting, haha, prestaties, prestaties.

7
Oktober, 2016
Wetenschappelijk bewezen!
Trots!
Delen!

De laatste meting en een nieuwe Mr. Brain.
Aho Kambo!

Mr. Brain is bij zijn laatste meting geweest en stuurt mij direct de resultaten.

– “Alle waardens zijn normaal of meer dan normaal”

– “Je bent weer helemaal opgeladen”

– “Geestelijk ben je er weer helemaal bovenop! En dat in zo’n korte tijd”

Mooie woorden van degene die de meting bij Mr. Brain heeft uitgevoerd.
Mr. Brain geeft aan dat hij na deze maan-cyclus een kwartaal onderhoud wil. Iets wat ikzelf ook doe. Elk jaargetijde een Kambo ondergaan heeft er bij mij voor gezorgd dat ik al jaren niet ziek meer ben geworden. Voorheen kwamen griep, keelpijn, hoesten en alles wat daarbij komt kijken regelmatig voorbij in een jaar. Door Kambo is dit ingeruild voor vitaliteit, energie, helderheid en een veel gezonder leven meer in balans!
Mr. Brain: “Hopelijk kun je iets met deze uitslagen van de metingen en geeft het een extra motivatie voor mensen om een opkikker te nemen”.

Dank broeder! Ik gebruik de scans natuurlijk heel graag, want hoe bijzonder is dit!

De derde meting op 7 Oktober 2016
Afbeelding 3

De drie scans op een rij om de verschillen goed te kunnen zien. Klik op depijltjes van je toetsenbord om snel te switchen en de ongelovelijke verschillen te zien!

Wil jij de Frequenties ervaren?

Kambo Thuis

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

Kambo Thuis steunt Stichting Dierenlot
en andere dierendoelen.

Zie: Ons Doel.

OVER ONS