DE KAMBO-KIKKER EN HET “VACCIN”

Kambo is een vuurmedicijn dat geproduceerd wordt door de heilige boomkikker, de Phyllomedusa Bicolor, uit de Amazone. Kambo wordt ook wel het Groene Licht genoemd, welke als een krachtig reinigingsritueel werkt. De kikker verbindt ons met onze natuurlijke wijsheid, weerspiegelt onze negatieve gewoonten, toont ons wat we moeten vermijden en wat we kunnen doen om onze conditie te verbeteren. Tijdens de Kambo-ceremonie krijg je inzichten, welke heel eenvoudig kunnen zijn. De Kambo is erop gericht om naar binnen te gaan en zo contact te maken met je essentie.

“Kambo is geen visueel entheogeen, hoewel er soms wel een spirituele ervaring kan zijn en dit is ook afhankelijk in hoeverre diegene zich daar ontvankelijk voor open stelt. Maar in de meeste gevallen zijn er tijdens een Kambo geen visioenen of hallucinaties.”

Kambo is een unieke snelle lozing van alle cellulaire weerstand/luiheid, welke na het aanbrengen opkomt als een innerlijk vuur, een kloppende druk is voelbaar, vergelijkbaar met een heftige koortsaanval. Dit reinigingsproces werkt niet alleen op een fysiek niveau, maar ook op een geestelijk niveau. In combinatie met het water dat vooraf wordt gedronken, vindt er een alchemistische transformatie plaats waardoor oude gifstoffen het lichaam verlaten. Het immuunsysteem krijgt direct de reset die nodig is voor een herstart van vitaliteit, focus en scherpte. Een diepe reiniging zal direct plaatsvinden, doormiddel van braken en/of dringende ontlasting. Tijdens een Kambo word je ontdaan van “panema”, dat wat de mens hindert om zichzelf te zijn.

Kambo doodt schadelijke bacteriën en parasieten, zuivert het bloed en reinigt met name de lever, het centrale reinigingsorgaan van het menselijk lichaam. Zo worden veel kwalen uitgedreven, zoals allergieën, maag/darmklachten, hoofdpijn, diabetes, hoge bloeddruk en intoxicatie door chemotherapie of andere medicijnen.


KAMBO ÉÉN KEER PER MAANCYCLUS MAAL 3

Als je geroepen wordt door Kambo, wees je dan bewust van het volgende. Kambo werkt als een natuurlijke vaccinatie waarbij het van groot belang is dat je 3x een Kambo doet, steeds binnen de 28 dagen (1x per maancyclus is dus bijna 1x per maand 1 Kambo doen, maal 3). Dit vanwege dat de cellen in het menselijk lichaam om de 28 dagen vernieuwen en na die 3x Kambo ben je dus op een natuurlijke manier gevaccineerd!

Voor Kambo ervaringen kijk je hier

Wat de Kambo-maan-cyclus precies inhoud wordt niet altijd goed begrepen. Daarover hebben we een uitgebreidere uitleg als je hier op de afbeelding klikt —>

De opkikker uit de Amazone

Wetenschappelijk Onderzoek

Lees hier een rapport van
Giovanni Lattanzi

Kambo

Lees hier een Nederlands verslag:
Wondermedicijn uit de Amazone

Verslag

Lees hier ons eigen verslag:
Uniek onderzoek ‘Burn-out’

Kambo & Kanker

Antitumor and Angiostatic Activities of the Antimicrobial Peptide Dermaseptin B2
Word jij geroepen door Kambo?

Kambo Thuis

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

Kambo Thuis steunt Stichting Dierenlot
en andere dierendoelen.

Zie: Ons Doel.

OVER ONS