Voel je thuis, bij Kambo Thuis.

over ons

Jouw begeleiders

De Ziel van een natuurmedicijn kiest jou uit!

Als je over Kambo hoort dan kan er een “belletje” bij je afgaan, dit moet ik doen. Bij Dennis ging er in dit geval een grote alarmbel af en hij begon over Kambo te lezen. Toen hij eenmaal geroepen werd door de Kambo-kikker, ging Stridje met hem mee en ze aanschouwde de Kambo-sessie.

Nadat Stridje bij Dennis eerst de kikker uit de boom gekeken had en zelf een Kambo-sessie mocht ervaren, werd zij direct door de Kambo-kikker geroepen om hiermee te werken.

Zo ontstond KamboThuis.

Na een aantal jaar intensief begeleiden tijdens Ayahuasca-ceremonies, mogen wij spreken van de juiste lessen te hebben geleerd om te kunnen werken met dit soort krachtige natuurmedicijnen.

Want beginnen met het geven van Kambo-ceremonies, dat doe je niet zomaar.
Het kunnen inspelen op de processen die jij als Kambo-ontvanger doormaakt, waarbij je volledig moet kunnen vertrouwen en je kunt overgeven aan dat wat zich aandient tijdens de Kambo, zien wij als een grote verantwoordelijkheid! Kennis van wat er zoal tijdens de Kambo-ceremonies gebeurt en weten hoe te handelen, daarin zijn wij inmiddels gedreven en ervaren.

Wij zijn dan ook enorm dankbaar dat wij deze tools hebben meegekregen, wat maakt dat de Kambo-ceremonies in alle veiligheid door ons uitgevoerd kunnen worden.
A’ho!

De begeleiders van Kambo Thuis.
STRIDJE

STRIDJE

KamboThuis begeleider

Na mijn eerste Kambo-ervaring, werd mij opeens een hoop duidelijk over mijn eigen leven. Mijn Maya-teken “De Blauwe Hand” welke in een leven genezing mag ontvangen en genezing mag geven. Waarom ik altijd al dol op allerlei kleuren groen ben. Altijd al voor iedereen wel “een middeltje” wist, als een soort van medicijnvrouwtje (waar ik mij eerder niet echt bewust van was).

De Kambo heeft mij duidelijk, maar echter subtiel in een mooie flow, laten weten: “now don’t hesitate Stridje, go heal the world!”
Ik ben iedere dag dankbaar voor dit mooie leven en om met (com)passie en liefde met het krachtige Kambo-medicijn te mogen werken.

DenDen (Dennis)

DenDen (Dennis)

KamboThuis begeleider

Ik? Ik was altijd al kikker-de-voorste (en sowieso nooit een haantje). Veel wat op mijn pad kwam, moest ik uitproberen of doen. Deze soms goede, soms minder goede eigenschap, zorgde er nogal eens voor dat ik op het ‘verkeerde’ pad kwam.

Toen ik over Ayahuasca en Kambo hoorde, was dat wel weer iets wat ik uiteraard meteen wilde ervaren. Gelukkig hebben deze mooie medicijnen mij in korte tijd op mijn juiste pad gezet. Hoe precies? Dat lees je in het dagboek van een reiziger op mijn website De Heilige Bron. Neem eens een kijkje.

Via mijn eigen website vind je meer van wat ik doe en je bekijk en abonneer op mijn vlog via de YouTube button:

    

TATTOO

TATTOO

KamboThuis (hulp)begeleider

Mijn naam is Tattoo, ik ben een stoere Kaninchen-teckel van pure liefde, wereldberoemd in Nederland 😉 en ik ben dol op mijn Xnuffelbeest!
Tijdens allerlei ceremonies entertain ik de mensen graag met mijn favoriete Xnuffelbeest waar ik dan al spelend mee aan het schudden ben! Als je geluk hebt zoek ik jou uit om mijn Xnuffelbeest te gooien of mag je proberen mijn Xnuffelbeest van mij af te pakken. Tijdens de Kambo is het belangrijk dat jij in jouw eigen proces blijft met behulp van de begeleiders, ik duik dan lekker in mijn mandje en kom pas weer tevoorschijn (uiteraard met mijn Xnuffelbeest) als iedereen lekker aan het lunchen is.

Echter, mijn zicht is al lang geen 100% meer en deze ben ik met de jaren behoorlijk kwijtgeraakt, daarom is het verstandig om mij bij binnenkomst eerst volledig te negeren!

Voor mij is het belangrijk om jou en je spulletjes te besnuffelen of jij misschien ook huisdieren hebt en die geurtjes moeten door mij éérst grondig onderzocht worden (dat doe ik graag, hihi en dat vindt iedereen vaak ook grappig) omdat ik zeker moet weten dat jij geen hond of kat bent, maar dat het ”veilig” is voor mij en jij mens bent! Ik schrik namelijk anders enorm als je mij zomaar gaat aaien (slecht zicht en opeens een aai-hand) zonder dat ik dit allemaal eerst onderzocht heb.

Uiteindelijk kom ik vanzelf bij je kijken en bepaal ik mijn eigen tempo daarin (ik ben in 2014 geboren). En als ik je eenmaal ken, dan ben ik dol op Xnuffelen en mijn Xnuffelbeest, of had ik dan al gezegd? Ik kijk naar jou uit en het gooien met mijn Xnuffelbeest!

Altijd, alle tijd

Bij KamboThuis kijken we niet op de klok.
Het allerbelangrijkste is dat jij weer helemaal ok bent.
Eerder gaan wij, of jij, niet naar huis.

Centraal gelegen

Wil je de fijne energie ervaren van een Kambo-ceremonie in groepsverband?
Kom dan naar ons toe, onze locatie ligt heel centraal.

FROGQUENTIES-groep-ceremonies

Gelijkgestemde, delen, verbinding, saamhorigheid, dezelfde interesse, al deze ingrediënten zijn aanwezig tijdens een groep-ceremonie. Iedereen komt voor hetzelfde doel. Samen is op zich al een natuurlijk medicijn, laat de ervaring keer op keer weten. En niet te vergeten, de gezelligheid!
Kambo in een groep is een echte aanrader.

Stichting Dierenlot

KamboThuis steunt diverse goede-dierendoelen.  Daar hoef jij niets voor te doen! Elke Kambo Warrior draagt automatisch bij aan deze fantastische instellingen.
Welke? Bekijk ze hier

Word jij geroepen door Kambo?

Kambo Thuis

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

Kambo Thuis steunt Stichting Dierenlot
en andere dierendoelen.

Zie: Ons Doel.

OVER ONS