VOORBEREIDING KAMBO-CEREMONIE

Om zo ontvankelijk mogelijk en zo bewust mogelijk te kunnen zijn van de boodschappen die de Kambo je brengt, geven wij de tip om minimaal 24 uur vooraf geen vlees meer te eten en bij voorkeur licht voedsel te nuttigen, zoals soep en sap, ook koffie en alcoholische dranken zijn verstandig om te laten staan. Als je je aan deze tips houdt dan is je fysieke voorbereiding een feit. Vervolgens vragen we je om 12 uur voor aanvang van de Kambo NIETS meer te eten en nuchter te blijven. Water drinken mag je wel gewoon onbeperkt blijven doen.

Om de Kambo te kunnen toedienen is het belangrijk te weten dat de opperhuid vrij gemaakt moet worden, dit gebeurt met een dun gloeiend houten stokje waarmee de huid even wordt aangetipt.

Welke plek daarvoor gekozen wordt, wordt intuïtief door ons gekozen maar ook zéker in overleg gedaan met de persoon! Het aantal puntjes begint voor vrouwen bij 3 (oplopend naar 5 of 7 of 9 enz.) en voor mannen begint het aantal puntjes bij 5 (oplopend naar 7 of 9 of 11 enz.). Je houdt daar een litteken (herinnering) aan over, welke na een jaar is vervaagd (maar in veel gevallen vervagen de puntjes veel sneller, dit verschilt per huidtype).

De dosering van de Kambo zal in overleg met ons afgestemd worden. Zo’n 15 minuten voordat de Kambo wordt aangebracht, drink je 2 liter water of zo veel mogelijk wat je weg kunt drinken, veelal lukt 1,5 liter altijd, tijdens de Kambo drink je eventueel ook nog. (zorg dat het water lauw is, een hoeveelheid van die grote in ene keer aan koud water kan vooraf al buikpijn veroorzaken).

TIJDENS DE KAMBO-CEREMONIE

Wees je ervan bewust dat de effecten van Kambo zich niet laat controleren en geef je gedurende de ceremonie over aan wat zich aandient. Tijdens de Kambo kan je gezicht opzwellen (bijvoorbeeld dikke lippen, dikke ogen, dikke oorlellen) en bijzondere uitdrukkingen krijgen. Bij sommige is dit maar een klein beetje maar realiseer je dat je ”uitverkoren” bent als de kikker jou daarvoor uitkiest en dit bij jou gebeurt, het is een zegening! ‘Kissed by the Frog’. Dit hoort allemaal bij het proces en na 2 uurtjes zakt dat weer af.

Ook warme opvliegers, een hart wat sneller klopt zullen aan de orde komen, waarna misselijkheid snel zal volgen. De Kambo-kikker ‘scant’ het lichaam waarna het zal worden gezuiverd van alles wat niet bij je hoort (afvalstoffen) door middel van braken en/of dringende ontlasting.

Het hele proces vanaf dat de Kambo toegediend wordt, het ziek zijn met de bijbehorende misselijkheid (15 á 30 minuten), tot aan de nawerking (het bijkomen), duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

 

Bij Kambo Thuis draaien we , wanneer iedereen door het ‘ergste’ proces heen is “Universal Frequenties”, met onze speciale Frequentie Therapie installatie kom je in een volledige staat van rust en in een staat van herstellen. Je moet het ervaren om te begrijpen, wij begrepen meteen dat dit DE combinatie is!

Meer weten, bekijk DenDen zijn vlog hier,
(leuk als je abonneert! 🙏🏼):

NA DE KAMBO-CEREMONIE

Het kan zijn dat de effecten van de Kambo direct erna worden gevoeld, maar elke dag na de Kambo is wanneer de werkelijke effecten bij diegene doordringen.

Zorg verder dat je de rest van de dag na de Kambo fijn chill kunt doen want vaak horen we, nadat mensen thuis komen van de Kambo, dat er nog 2 á 3 uur heerlijk geslapen wordt en die dag is ook hard nodig om je rust te pakken. Vergeet niet dat je lichaam heel hard heeft moeten werken om je immuunsysteem te re-setten en er een enorme hoeveelheid prachtig mooie en zuivere peptiden in je hersenen zijn aangemaakt! (peptiden zijn wat nodig is om nieuwe verbindingen aan te maken) Dat laatste effect zul je de dagen/weken daarna als beloning mogen gaan ervaren.

Wil jij de Frequenties ervaren?

Kambo Thuis

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

Kambo Thuis steunt Stichting Dierenlot
en andere dierendoelen.

Zie: Ons Doel.

OVER ONS