WAT JE ZOU KUNNEN ERVAREN NA EEN UUR FREQUENTIES:

ervaringen

LEES HIER DE RECENSIES VAN DE FREQUENTIES

Onze praktijk bestaat al meer dan

0

dagen!

De FrogQuenties zijn écht heel fijn rustgevend en het is heerlijk om mijn lijf na de Kambo in zo’n diepe rust te mogen ervaren, echt perfect! Ik ben er ontzettend over te spreken, ik ga de Kambo weer regelmatig oppakken en ik vind de combinatie super!

(van Thierry)

Dit was de minst zware Kambo en in combi met de frequenties, voel ik dus écht veel positiviteit aan mijn hele staat van zijn!

(van Natalja)

Ik vond de frequenties heel fijn! Ik voelde de frequenties wel, in rust, tevredenheid en kalmte. Alleen het idee dat frequenties dat kunnen doen kon ik me niet voorstellen, maar ik weet zeker dat ik het voelde en nu verschil merk. Ik vind het heel bijzonder en ik vind de frequenties een fijne toevoeging

(van Daphne)

Na iedere Kambo bleven de zwellingen bij mij nog lang aanwezig en ik had deze keer een zeer heftig proces met de Kambo. Maar met de FrogQuenties is het mij opgevallen dat de zwellingen al heel snel waren verdwenen.

(van Caroline)

Wat een bijzondere dag met de FrogQuenties, een mooie ceremonie bij jullie met een groep fijne mensen, ik bewonder jullie! Twee bezige bijtjes die zoveel moois te bieden hebben in deze ingewikkelde wereld… Graag laat ik jullie weten dat ik mij echt heel erg goed voel! De Kambo werkte nog lang na, maar de klachten in mijn lijf zijn verdwenen en écht helemaal weg! Wat mij opvalt is heel goed slapen, rust- en helderheid in mijn hoofd. Het meest opvallende is dat ik beter kan omgaan met veel prikkels en mijn gevoel zegt dat ik dat te danken heb aan de frequenties!

(van Ingrid)

De dagen na de frequenties had ik het gevoel minder pijn te hebben en een soepeler lijf. Toen ben ik dus meer gaan doen, maar misschien was dit teveel van het goede. Dus ik heb wel profijt maar in mijn ervaring is meerdere sessies nodig.

na de 2e sessie:
Dit keer heeft het bij mij het effect dat mijn hoofd nog steeds helder is zoals tijdens de sessie en dat is heel fijn om te ervaren.

(van Janny)

Ik heb de volgende dag meer ontspanning gevoeld en gerealiseerd dat ik met alles rustiger aan mag doen.

na de 2e sessie:
Ik voel mij ZO als herboren na de 2e sessie!

(van Fiona)

Hi Stridje, sinds de FrogQuenties slaap ik als een blok en het heeft mij lekker in balans gebracht! Ik zal zeker nog vaker komen want ik voel mij meer dan prima. Dank voor al jouw goede zorgen!

(van Dennis)

Tot op heden voel ik een fijne serene rust in mijn hoofd die “anders” is. En wat vooral voor mij een feest is, ik slaap beter! Mijn (heftige) spierspanning is een stuk lichter en het is lang geleden dat ik zoveel rust in mijn lijf en hoofd heb gevoeld. Dank aan jullie beide!

(van Natascha)

Hai lieve Stridje, nadat ik bij jullie de maan-cyclus had gedaan, voel ik mij steeds sterker in verbinding met de Universele Energie. En zéker nadat ik daarna 2x de FrogQuenties heb gedaan, is mijn proces enorm versneld! Ik merk dat ik mijn intuïtie heel erg goed “hoor” en alles bij elkaar is veel in mij positief versterkt! Daar ben ik jullie zo ontzettend dankbaar voor…

(van Marion)

Mijn eerste FrogQuenties ervaren bij Dennis en Stridje (daarvoor al 4x Kambo bij KamboThuis gedaan) en ik moet toegeven dat deze de meest impactvolle keer is geweest! Na een paar dagen van hersel voel ik mij herboren en vrij! Daarnaast voelt het bij Dennis en Stridje ook écht als thuiskomen en ze weten wat ze doen. Op vele vlakken zijn de verschillende soorten van ceremonies bij KamboThuis erg leerzaam. Omdat Dennis en Stridje hun kennis op het gebied van gezondheid en hun Zijn altijd vrij met iedereen delen. Alle liefde voor hun!

(van Davey)

Dag lieve Stridje en Dennis! Ik wil jullie nog eens ontzettend bedanken voor de FrogQuenties! Wauw! De sfeer, het warme ontvangst, de begeleiding, de prachtige ruimte die jullie hebben, alles klopt! De eerste dagen daarna heb ik veel geslapen. Ik voel mij nu mentaal en fysiek super goed. Lastig om het in woorden uit te drukken maar in ieder geval super bijzonder! Liefs, Daphne.

(van Daphne)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam facilisis, risus in dignissim varius, arcu quam finibus orci, in sagittis nulla mi id ante. Curabitur nec magna vel elit tristique bibendum. Sed vitae justo nec ligula efficitur malesuada. Vivamus non ex non quam facilisis imperdiet. Duis auctor, purus a ultrices suscipit, elit est congue eros, in ultrices justo ligula at elit.

(van NAAM)

WHAT THE FROG?

Wanneer je gericht op zoek was naar reviews over Frequenties dan ben je op de juiste plek!
Maar wat voor website ben je nu weer op je pad tegengekomen? Misschien niet voor niets!
Een korte route naar wat interessante informatie over alles van waar wij ons nog meer mee bezighouden vind je hieronder, het werken met natuurmedicijnen is voor ons de normaalste zaak van de wereld, wij ZIJN namelijk natuurlijk, natuurlijk! En van mening dat er iets natuurlijk in moet om zo te mogen zijn.
Zo vind je bij ons nl. prachtige en krachtige cadeautjes van de natuur op onze speciale pagina.
En deze vind je allen met deze link. (of als je al bekend bent met ons)

WAT IS KAMBO?
klik hier en je komt er alles over te weten!
honderden en meer gingen je al voor, lees de ervaringen op de Kambo Review pagina. Zoek hem op in ons navigatiemenu.

stress-burnout-kambo-thuis

BURNOUT? STRESS?

Klik hier voor een uniek onderzoek!

Wil jij de Frequenties ervaren?

Kambo Thuis

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

Kambo Thuis steunt Stichting Dierenlot
en andere dierendoelen.

Zie: Ons Doel.

OVER ONS