HET GEHEIM VAN DE STRID ..

(eerlijk gezegd: 1 van de!)

De begeleiders van Kambo Thuis.

Niet gelogen: ”te” vaak staan mensen met open mond naar ons te kijken als we onze leeftijd delen. Voor nu laten we deze even achterwegen, maar doe eens een gok als je ons live ziet, we vertellen het je graag! Vol trots zelfs 😉
De weg naar verjonging kent voor ons vele paden en wij zijn van mening dat AL deze paden leiden naar dit doel. Gezond én fit ouder worden, maar als het even kan niet ouder worden: MAAR VERJONGEN!

Eén van onze paden daarin is Zinzino: een OMEGA 3 met OMEGA 9

Verbeter ook jouw natuurlijke WOW van binnen en van buiten!

Wij zijn allang bezig met onze praktijk om het Kambo-PLUS-concept uit te breiden en één van die PLUS is Zinzino.
De andere PLUSSEN heb je kunnen lezen op onze pagina: onze basis producten

Als in-elkaar-knutselaar van onze website (DenDen) deel ik graag de mooie persoonlijke ervaring van Stridje over Zinzino. Dit verhaal alleen al bleek bij velen een prachtige eye-opener te zijn. Zelf ben ik ook ERG tevreden over het gebruik van Zinzino!

Iedere mooie Ziel in onze verbinding (die ons een beetje kent) wéét dat niets bij ons ”zomaar” in het assortiment wordt opgenomen, zónder wij dit eerst zélf zéér grondig uitgeprobeerd hebben en daar tevens helemaal enthousiast over moeten zijn, alvorens wij daar voor 100% in vertrouwen mee zijn!

Welnu, graag deel ik (Stridje) mijn persoonlijke verhaal hoe het is gekomen dat wij zo MEGA enthousiast zijn geworden over… Zinzino…

Destijds vanwege mijn Breast Implant Illness (geëxplanteerd januari 2021) heb ik een uitgebreide thermografie laten maken en wat daar zo mooi aan is, is dat er met de warmte die het lichaam afgeeft en in kleuren allerlei waardes gemeten kunnen worden waardoor alle organen te zien zijn. Daaruit bleek dat mijn lichaam behoorlijk hoge ontstekingswaardes had (echter nooit iets van gemerkt vw. alle jaren trouw Kambo-onderhoud) en werd ik al vrij snel met Zinzino verbonden.

Belangrijk!! Ontstekingen in het lichaam zijn de basis voor vrijwel álle chronische ziektes!!

In het kort komt het erop neer dat ik op een ontsteking (lees ook vergiftiging) waarde zat van MIN 81% en in gezonde toestand zou dit PLUS 100% moeten zijn. Via mijn lieve Sister (in de Up-Line van Zinzino) heb ik toen een uitgebreide bloedtest gedaan en ben ik direct netjes 12ml Zinzino BalanceOil per dag gaan innemen. Binnen één jaar waren mijn ontstekingswaardes van MIN 81% naar PLUS 67% gegaan!!

Als je tot zover al nieuwsgierig bent geworden waar dit precies om gaat en niet echt verder meer wilt lezen, bekijk dan deze (zeer heldere!) Zinzino video-uitleg hieronder.

Maar laat mij dan nog één HEEL belangrijk ding uitleggen over de celmembranen in ons lichaam. Alles wat wij aan mineralen, vitamines en voeding tot ons nemen, willen we toch tot op celniveau binnen laten komen? Mee eens? Want als ons lichaam mineralen, vitamines en voeding niet goed kan opnemen, dan heeft dit alles toch in feite weinig zin? Zinzino zorgt er namelijk voor dat onze celmembranen JELLY (dus gemakkelijk doorlaatbaar) worden waardoor onze cellen mineralen, vitamines en voeding héél gemakkelijk kunnen opnemen! MEGA belangrijk dus!!

Na dit alles flink bestudeerd te hebben én inmiddels zelf lang genoeg te hebben ervaren, heeft dit mij ertoe besloten: ”dit MOET iedereen weten, omdat dit DE basis is van een goede gezondheid!!” en ben ik zelf ook Partner van Zinzino geworden. Onder mijn volledige begeleiding help ik jou desgewenst op weg en kan ik je simpelweg vertellen dat er 4 varianten van de BalanceOil zijn, welke ik hieronder heb gegroepeerd.

(indien gewenst help ik tevens nieuwe Partners opstarten, zoals ik ook Partner ben geworden)

Omdat het voor jouw lichaam altijd belangrijk is dat je dit voor minimaal 6 maanden doet (een balanskuur), kies je een starterset en krijg je daarin voor 2 maanden jouw BalanceOil toegestuurd. Na betaling is jouw abonnement een feit en betaal je maandelijks het kleinere bedrag per maand en ontvang je om de 2 maanden jouw BalanceOil! Kies je voor inclusief de bloedtesten, dan help ik jou deze te verklaren en/of zelfs met begeleiding daarin. De leuke bijkomstigheid van de bloedtesten is dat je de metingen vooraf kunt doen en (net als ik) MEGA enthousiast gaat zijn als je na een aantal maanden Zinzino inname jouw waardes omhoog ziet schieten!

(geef kids va. 2 jaar de Tutti Frutti BalanceOil en als je zwanger bent is de werking zéér bevordelijk voor de hersenontwikkeling van de baby! en mama uiteraard 😉

Zelf ben ik ook MEGA enthousiast over mijn resultaten (waardoor ik mijn lichaam een extra kadootje wilde doen) en ben ik gestart met de Premium BalanceOil, vanwege deze BalenceOil de meest hoogwaardige Polyfenolen bevat! Ik ben REUZE benieuwd hoe mijn waardes dan weer over een aantal maanden zullen zijn!

Polyfenolen zijn plantenverbindingen welke zéér ondersteunend zijn voor de hersengezondheid, het hart en het verteringsstelsel (daarnaast ondersteunen Polyfenolen genezing van diabetes en allerlei vormen van kanker). Meer verfijnde uitleg kun je lezen ná de opgesomde linkjes.

De kracht achter Zinzino? Meten is weten!

⬇️ kant en klare bestellinkjes, 3 de opties voorbereid ⬇️
=========================================================================

– Zinzino BalansOil Kit mét balans-bloedtest: KLIK HIER
– investering in jezelf €198,= voor de start (2 maanden olie) + per maand €41,= abonnement (6mnd.)

– Zinzino BalansOil zonder balans-bloedtest: KLIK HIER
– investering in jezelf €112,= voor de start (2 maanden olie) + per maand €41,= abonnement (6mnd.)

=========================================================================

– Zinzino BalansOil Kit op WATERBASIS mét balans-bloedtest: KLIK HIER
– investering in jezelf €208,= voor de start (2 maanden olie) + per maand €51,= abonnement (6mnd.)

– Zinzino BalansOil op WATERBASIS zonder balans-bloedtest: KLIK HIER
– investering in jezelf €126,= voor de start (2 maanden olie) + per maand €51,= abonnement (6mnd.)

=========================================================================

– Zinzino BalansOil Kit PREMIUM mét balans-bloedtest: KLIK HIER
– investering in jezelf €224,= voor de start (2 maanden olie) + per maand €61,= abonnement (6mnd.)

– Zinzino BalansOil PREMIUM zonder balans-bloedtest: KLIK HIER
– investering in jezelf €143,= voor de start (2 maanden olie) + per maand €61,= abonnement (6mnd.)

Veel lichamelijke klachten (en dan vóóral ook allerlei ontstekingen!) ontstaan door een verstoorde vetzuurbalans. Hierdoor is ons lichaam niet in staat om mineralen, vitamines en voeding goed te kunnen opnemen.
 
Ons lichaam hééft activators nodig voor de opneembaarheid van mineralen, want zonder mineralen is ons lichaam niet in staat om vitamines op te nemen! Hierdoor krijgt ons lichaam een chronisch tekort aan vetoplosbare vitamines. Het gevolg is dat mineraalopname en vitamineopname onmogelijk wordt gemaakt. De activators staan dus aan de basis van een goede gezondheid!
 
BalanceOil van Zinzino IS zo’n belangrijke activator en een uitgebalanceerde Omega3 in combinatie met Omega9 olijfolie. Deze BalanceOil is tevens een belangrijke hormoonbooster.
 
Daarnaast is BalanceOil van Zinzino als enige olie in staat om óók nog eens tot de kern van onze celmembranen door te dringen. En daar worden onze cellen- én uiteindelijk ons gehele lichaam heel erg blij van! Het gevolg is een verbeterde opname van mineralen, vitamines én voeding.
 
In de basis is een gezonde levensstijl natuurlijk ook nog belangrijk. Om in balans te komen kun je, indien gewenst en onder mijn begeleiding, een balanskuur doen met de BalanceOil. ZinZino heeft daarvoor tevens een mooie bloedtest om de waardes van ontstekingen, tekorten en de niet opneembaarheid/de tekorten vooraf én tijdens de balanskuur te meten.

Tot slot nog dit belangrijke technische weetje:
– Omega3 bevat EPA en dit heeft het gehele lichaam nodig
– Omega3 bevat tevens DHA welke belangrijk is voor het brein
– de Vegan-algenolie bevat een hogere DHA (alleen voor brein)
– de Vegan-algenolie bevat een lagere EPA (gehele lijf nodig)

E
icosaPentAeenzuur
DocosaHexAeenzuur

WAAR ZORGT OMEGA3 VOOR?
Wat doet Omega3 voor jouw lichaam?

• Voorkomt ontstekingen
• Voorkomt vage pijntjes en vage klachten
• Zorgt voor een mooie huid
• Verlaagt risico op hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden
• Je bent helderder in je hoofd.
• Meer energie
• Ondersteuner bij hormonale klachten, zoals stemmingswisselingen, opvliegers en menstruatieklachten
• Betere opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen.

Hoe bestel je ‘ONZE’ ZINZINO PRODUCTEN?

Wanneer je op de link hiernaast klikt kom je in een nieuwe omgeving. Bovenaan de website van Zinzino zie je staan ‘U bezoekt de website van: Stridje van der Steen’. Je bent op de goeie weg.