HET GEHEIM VAN DE SMIT ..

(eerlijk gezegd: 1 van de!)

De begeleiders van Kambo Thuis.

Niet gelogen: ’te’ vaak staan mensen met open mond naar ons te kijken wanneer we onze leeftijd delen. Voor hier laten we deze even achterwegen, maar doe eens een gok als je ons live ziet! We vertellen het je graag! Vol trots zelfs 😉
De weg naar ‘de verjonging’, kent voor ons velen paden. En we zijn van mening dat AL deze paden leiden naar het doel. Gezond en fit ouder worden en als het even kan niet ouder worden: MAAR VERJONGEN!

Een van onze geheimen is Zinzino. OMEGA DRIE ofwel OMEGA 3

Verbeter ook je natuurlijke WOW. Van binnen en van buiten!

Wij zijn allang van mening dat wij met onze praktijk het KAMBO+ concept willen uitwerken*, en 1 van die ‘plus’ is ZINZINO. De andere ‘plussen’ heb je kunnen lezen op onze pagina: onze basis producten.

 

“IK EET MEERDERE KEREN PER MAAND VIS, DAT MOET GENOEG ZIJN TOCH?”

DIT IS HELAAS NIET VOLDOENDE OM GENOEG OMEGA3 IN JE LICHAAM OP TE BOUWEN EN:
DE JUISTE BALANS TE CREËREN MET OMEGA6.

Veel gezondheidsproblemen en vage klachten worden veroorzaakt door een verstoorde vetzuurbalans. Denk aan hormonale klachten, vermoeidheid, ontstekingen, verminderde concentratie, moeite met afvallen of gewrichtsklachten. Ook is Omega 3 heel belangrijk voor je onze hersenen. Ik raad het iedereen aan om te gebruiken, zowel bij klachten als preventief en werken met het merk Zinzino.

Het is de next-gen nutrition!

De kracht achter Zinzino? Meten is weten!

Hoe mooi zou het zijn dat je zelf kunt zien wat eraan mankeert! Waar je verbeteringen kunt doorvoeren?

WAAR ZORGT OMEGA3 VOOR?
Wat doet Omega3 voor jouw lichaam?

• Voorkomt ontstekingen
• Voorkomt vage pijntjes en vage klachten
• Zorgt voor een mooie huid
• Verlaagt risico op hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden
• Je bent helderder in je hoofd.
• Meer energie
• Ondersteuner bij hormonale klachten, zoals stemmingswisselingen, opvliegers en menstruatieklachten
• Betere opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen.

Veel lichamelijke klachten ontstaan door een verstoorde vetzuurbalans. Hierdoor is ons lichaam niet in staat om mineralen, vitamines en voeding goed te kunnen opnemen.
Ons lichaam hééft activators nodig voor de opneembaarheid van mineralen, want zonder mineralen is ons lichaam niet in staat om vitamines op te nemen! Hierdoor krijgt ons lichaam een chronisch tekort aan vetoplosbare vitamines. Het gevolg is dat mineraalopname en vitamineopname onmogelijk wordt gemaakt. 
De activators staan dus aan de basis van een goede gezondheid!
BalanceOil IS zo’n belangrijke avtivator en een uitgebalanceerde Omega3 in combinatie met Omega9 olijfolie. Deze BalanceOil is tevens een belangrijke hormoonbooster.
Daarnaast is BalanceOil als enige olie in staat om óók nog eens tot de kern van onze celmembranen door te dringen. En daar worden onze cellen- én uiteindelijk ons gehele lichaam heel erg blij van! Het gevolg is een verbeterde opname van mineralen, vitamines én voeding.
In de basis is een gezonde levensstijl natuurlijk ook nog belangrijk. Om in balans te komen kun je, indien gewenst en onder mijn begeleiding, een balanskuur doen met de BalanceOil. ZinZino heeft daarvoor tevens een mooie bloedtest om de waardes van ontstekingen, tekorten en de niet opneembaarheid/de tekorten vooraf én tijdens de balanskuur te meten.

Tot slot nog dit belangrijke technische weetje:

– Omega3 bevat EPA en dit heeft het gehele lichaam nodig
– Omega3 bevat tevens DHA welke belangrijk is voor het brein

E
icosaPentAeenzuur
DocosaHexAeenzuur

– de Vegan-algenolie bevat een hogere DHA (alleen voor het brein)
– de Vegan-algenolie bevat een lagere EPA (nodig voor het gehele lichaam)

Hoe bestel je ‘ONZE’ ZINZINO PRODUCTEN?

Wanneer je op de link hiernaast klikt kom je in een nieuwe omgeving. Bovenaan de website van Zinzino zie je staan ‘U bezoekt de website van: Stridje van der Steen’. Je bent op de goeie weg.