In Lak'ech Ala K’in

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij KamboThuis werken wij graag onder eerlijke voorwaarden en afspraken, als organisatie zijn wij tevens helemaal officieel. Wij zijn aangemeld bij de Kamer van Koophandel en wij zijn BTW-plichtig.
Daarnaast steunen wij met KamboThuis diverse goede-dierendoelen zoals je kunt lezen onder ‘ons doel‘.

Als je de beslissing hebt gemaakt om met Kambo aan de slag te gaan, maak je vooral een commitment met jezelf om dit proces aan te gaan. Hierbij helpen wij jou graag op alle vlakken. Vanaf het moment dat jij jezelf hebt aangemeld bij KamboThuis, kun je erop vertrouwen dat je bij ons in een tot in de puntjes verzorgd systeem terecht komt en gaan wij direct voor jou aan de slag!

We verzorgen een telefonische intake, maken een planning en zetten daarbij geen teller aan, maar wij proberen jou zo goed als mogelijk voor te bereiden op dat wat komen gaat. Er wordt voor jou een bedje gereserveerd op de afgesproken dag van ceremonie, alsmede wordt op jou gerekend voor de vegetarische soep met broodmaaltijd.

Het kan zijn wanneer de datum van jouw Kambo-ceremonie dichterbij komt dat er weerstand ontstaat, weet dat dit vaker voorkomt en heel normaal is. Mocht je je ondanks dit gegeven toch op het laatste moment bedenken, besef dan dat voor al het bovenstaande tijd en kosten al zijn gemaakt.

Wij hanteren de regel voor reserveringen dat deze alleen worden gemaakt door middel van betaling en alle reserveringen dienen daarom altijd 3 weken voor aanvang van iedere ceremonie te zijn voldaan. Besluit je te annuleren binnen drie weken voor aanvang van jouw ceremonie, dan is het helaas niet meer mogelijk om de gelden te restitueren. Is er iemand anders die jouw plek inneemt? Dan dient jouw vervanger minimaal 2 weken vooraf bij ons te zijn aangemeld in verband met de nodige voorbereidingen.
In alle gevallen van restitutie berekenen wij administratiekosten.
Geheel uitgesloten van restitutie is een gemaakte reservering/betaling voor de gehele (dus 3x) Kambo-maan-cyclus.

Bijgewerkt op: 26 juli 2021

AUTEURSRECHT TEKSTEN KAMBO THUIS

Geschreven teksten worden standaard beschermd door het auteursrecht. Zonder toestemming van de auteur/schrijver mag een tekst niet zomaar worden overgenomen voor gebruik door een ander. Wil je een tekst welke is geschreven door een ander kopiëren, dan dien je de auteur/schrijver van de tekst te benaderen en toestemming te vragen. Heb je die toestemming niet, dan mag je de tekst niet verder verspreiden. De belangen van de auteur/schrijver zijn over het algemeen zeer goed beschermd door het auteursrecht, juist omdat de bedenker van de tekst het intellectueel eigendom van die specifieke tekst heeft.

A'ho Mitakuye Oyasin

Kambo Thuis

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

Kambo Thuis steunt Stichting Dierenlot
en andere dierendoelen.

Zie: Ons Doel.

OVER ONS